برای دانلود فهرست و مقدمه بر روی دستور زبان جامع انگلیسی کلیک کنید.
زبان، عمومیترین ابزار برای بیان و انتقال مفاهیم، اندیشهها و اهدافمختلف معنوی میان افراد بشر بودهاست. استفاده از این ابزار هر چهروشنتر، گویاتر و منظمتر باشد، مفاهیم و اندیشهها و مقاصد آسانتر وصحیحترمنتقل میگردد. به عبارت دیگر، زبان همواره بعنواناساسیترین وسیله ارتباطی میان جوامع بشری به شمار رفتهاست. درطیّ گذشت زمان بر اثر تلاش دانش پژوهان، این رشته ارتباطی، بتدریج سیر تکاملی یافته و متحّول گشته است.
پیشرفت شگفتانگیز تکنولوژی بشری، روز به روز بیشتر از پیش محدوده جغرافیایی جهان را کوچکتر ساخته و انسانها را همچونخانوادهای بزرگ بر کره خاکی گرد آوردهاست.
این تجمع که همزیستی و همزبانی بهتر و بیشتری را طلب میکند، ضرورت برقراری یک زبان واحد برای ارتباط بشری را هرچه بیشتری نمایان میسازد.
امروزه زبان انگلیسی در بیشتر مناطق جهان به عنوان یکی از گویاترینزبانهای بینالمللی بهشمار رفته و لزوم آموزش و مهارت یافتن بر این زبان، کاملاً نمایان گشتهاست.
کاربَریِ زبان انگلیسی در صحنه ارتباطات جهان به ویژه در زمینه سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، مذهبی، صنعتی،اقتصادی، فنآوری، علمی،فنّی و سایر امور را نمیتوان انکار و یا مورد اغماض قرار داد، به بیان دیگرزبان انگلیسی یکی از مهمترین وسیله برای هرگونه ارتباط و گفت و شنود با اغلبمردم کشورهای جهان را فراهم ساختهاست. و از طرفی این زبان وسیلهایبرای دستیابی دانشجویان و دانشپژوهان است که به منظور تحقیق ومطالعه باید به منابع و مراجع انگلیسی زبان رجوع کنند.
امروزه ما نیز در ایرانِ اسلامی به خاطر ابلاغ پیام و آرمان مقدّسفرهنگ خویش به جهانیان و نیز به منظور تبادل نظر، تحقیق و مطالعه درزمینههای علوم متنوع و پیشرفته عصر خود، ضرورت و اهمیّت فراگیریزبان انگلیسی را بیشتر حسّ و درک میکنیم؛ زیرا آموزش این زبان،کار تبادل افکار را آسانتر میسازد. بدیهی است هر شخصی متناسب باکار خویش بالاخره ناگزیر است که از زبانهای خارجی به ویژه زبانانگلیسی در رفع نیازمندیهای خود استفاده نماید.
مؤلف پس از حدود سی سال تحقیق، مطالعه و تعمق درباره ادبیاتزبانهای خارجی و تألیف دستور زبانهای فارسی، انگلیسی، اسپانیولی و…، به این نتیجه رسیده است که یکی از دلایل بسیارمهمّی که محصّلین در فراگیری زبان خارجی از جمله زبان انگلیسی دچارمشکل و یأس میشوند، این است که این گروه، معمولاً به قواعد دستورزبان مادری خویش؛ یعنی زبان فارسی آشنائی کامل ندارند، زیرا آشنابودن به زبان مادری میتواند مانند کلیدی راه تسلط بر زبانهای دیگر رابر ما بگشاید.
لذا برای فراگیری و تسلّط به زبانهای خارجی میباید ابتدا متّمسک به«زبان مادری وطن» گردید و از آن یاری طلبید. بهمین منظور مؤلف تلاشکرده که قبل از ورود به هر فصل درسی، ابتدا حتیّالمقدور خلاصهای ازقواعد زبان فارسی مربوط به آن مبحث با روش ساده توضیح دادهشود تاآن گروه از عزیزان زبانآموزی که به قواعد زبان فارسی آشنایی کاملندارند،دچار مشکل و عدم درک مطلب نگردند.
کتاب حاضر که با استفاده از سالها تجربه شخصی مؤلف در ایالاتمتحده آمریکا و نیز بر اثر مطالعه و تحقیق و بهرهگیری از منابع و مأخذمتعدّد و معتبر در پانزده فصل به رشته تحریر در آمدهاست، کلیّه مباحث پایه دستورزبان انگلیسی را در برگرفته است؛ به گونهای که زبانآموزان قادر خواهندبود در مدّتی نسبتاً کوتاه، اساس و قواعد دستور زبان انگلیسی را بهصورت اصولی و جامع در سادهترین طریق ممکن فرا گیرند.
مؤلف کوشیدهاست که حتّیالمقدور مطالب کتاب به زبان ساده بیانگردد تا زبانآموزانی که میزان دانستههای دستوری آنان تقریباً اندک و یاکمرنگ است نیز، بتوانند از آن سود ببرند. از سوی دیگر، ریزهکاریهایدستوری زبان بررسی شده و جزییات لازم ذکر گردیده تا کتاب حاضربرای دانشآموزان و دانشجویان رشته زبان انگلیسی نیز سودمند واقعگردد. به علاوه، برای آنکه مطالب در ذهن زبانآموزان انگلیسی، بهترجایگزین شود، ارکان مهّم هر مبحث به صورت تابلوی نمودار، تدوین وترسیم شدهاست.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.